Whiting Brahma Høne Saddel og Nakker

Whiting Brama Høne er saddel og nakker fra en lille dværghøne, som Tom Whiting havde tænkt skulle fungere som erstatning for agerhønen. Det er den naturlige grå farve med den hvide marmorering, som gør sig særdeles velegnet til det. Men fluebindere er et kreativt folk og snart blev fjerne brugt til meget mere end ben på små nymfer. De naturlige nuancer og de bløde fibre, gør disse fjer utrolig velegnet til vådfluer, wolly buggers og selvfølgelig også kystfluer. Du kan virkelig lave nogle flotte naturtro fluer med disse spættede fjer! Kommer både som nakker og sadler! Nakker 219,- Saddler 275,- Se mere om Whiting Brama Høne i filmen nedenfor.

Fra 219,00 DKK

Om Whiting Brahma Høne Saddel og Nakker

Whiting Brahma Høne er nakker fra en lille dværghøne, som Tom Whiting havde tænkt skulle fungere som erstatning for agerhønen. Det er den naturlige grå farve med den hvide marmorering, som gør sig særdeles velegnet til det. Men fluebindere er et kreativt folk og snart blev fjerne brugt til meget mere end ben på små nymfer. De naturlige nuancer og de bløde fibre, gør disse fjer utrolig velegnet til Whiting Brahma Høne Nakke Golden Brownvådfluer, wolly buggers og selvfølgelig også kystfluer. Du kan virkelig lave nogle flotte naturtro fluer med disse spættede fjer!

 

Vi ser et kæmpe potentiale for disse nakker til både havørredfluer til åerne, men i høj grad også til kystfluebinderene. Der er virkelig tale om flotte fjer i en, sjældent set, god kvalitet.

 

Kommer både som nakker og sadler!

Nakker 219,-  

 

Saddler 275,-