Whiting Hanenakker - sort

Fra 299,00 DKK

Om Whiting Hanenakker - sort

Når du køber en Whiting Hanenakke - sort får du både lækker kvalitet og fjer der er perfekte til fluebinding af laks- og havørredfluer.

Hos Whiting farms i Colorado er hemmeligheden bag deres succes netop, at de udelukkende avler på de haner, som har fjer med tynde fjerstammer. Det sikre os fluebindere, at vi får fjer der er nemme at tørne og fibrene på fjerne passer til den størelse fluer vi binder mest -  nemlig str. 1.0 - 10

Nå vi bruger vores fluer i vand, så er indfarvneingen af fjerne meget vigtig. Et element mange overser, når de køber billige nakker og fjer fra østen.

Her har Whiting opfundet en indfarvningsmetode, som overgår aller andre fjerproducenter i verden. Det bevirker, at du med ro si sindet kan bruge dine fluer på mange fisketure uden de mister deres farve og du mister troen på din flue.

Det er alle disse elementer i fjer og nakker fra Whiting Farms der gør dem unikke. Syntes du en hel nakke er for dyr eller vil du hellere have 2 forskellige farver, så se vores sortiment af halve hanenakker fra Whiting.

Du finder ikke bedre kvalitet en disse hanenakker fra Whiting!

Du får både en nakke med rigtig mange fjer og den bedste indfarvning på markedet.

Fjer fibrene er tilpas stive til laks- og havørredfluer og giver et rigtig flot resultat.

Samtidig er fjerstammerne tynde og utrolig nemme at tørne.