Whiting Rooster Spey Saddle

Whiting Rooster Spey Saddle er et meget overset produkt. Disse Spey saddler er en afsindig god og billig måde at få de fede speyhackler på. Saddlerne er rigtig store, men der er dog ikke den samme mængde fjer på dem, som du ser i de traditionelle nakker. MEN prisen er også en helt anden. For kun 299,- får du en masse fede farver og en kvalitet der er på højde med de traditionelle Spey nakker i Bronze Grade. Disse hackler er livlige og derfor eftertragtede til kystfluer som Pattegrisen eller Fattiggrisen. Laks- og havørredfiskere bruger også disse fjer til deres å fluer eller fluer til elven.

299,00 DKK

Om Whiting Rooster Spey Saddle

Whiting Rooster Spey Saddle er et meget overset produkt. Disse Spey saddler er en afsindig god og billig måde at få de fede speyhackler på.

 

Saddlerne er rigtig store, men der er dog ikke den samme mængde fjer på dem, som du ser i de traditionelle nakker. MEN prisen er også en helt anden. For kun 299,- får du en masse fede farver og en kvalitet der er på højde med de traditionelle Spey nakker i Bronze Grade.

 

Disse hackler er livlige og derfor eftertragtede til kystfluer som Pattegrisen eller Fattiggrisen. Laks- og havørredfiskere bruger også disse fjer til deres å fluer eller fluer til elven.